avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Disponibilizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Disponibilizare

Buna seara
Avand in vedere ca a aparut Legea 329, privind reorganizarea unor autoritati si institutii publice, iar eu fiind anuntata inca din urma cu cateva saptamani ca voi fi disponibilizata odata cu aparitia acestei legi, v-as ruga sa-mi raspundeti cam cat timp poate dura pana sa primesc preavizul?
Mentionez faptul ca institutia in care lucrez va fi desfiintata, ca urmare a comasarii prin absorbtie, si preluarea activitatii acesteia de catre o alta institutie publica existenta.
Va multumesc pentru timpul acordat
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:03, 12 Noiembrie 2009
Instiinatrea de preaviz poate fi primita si inainte cu o zi de intrarea in preaviz ... legea nu prevede un anumit termen de a comunica aceasta instiintare.
Va multumesc frumos.
ve-ti fi anuntata inainte de intrarea in preaviz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz pentru gravida, functionar public loriuta loriuta Odata cu regionalizarea foarte multi functionari publici au primit preavize cu posibilitatea optiunii pt un loc vacant pt care tb dea concurs in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Incetarea raportului de serviciu ca urmare a reorganizarii institutiei - functionar public liviucfp liviucfp Am primit preaviz pentru incetarea raportului de serviciu ca urmare a reorganizarii institutiei,prin desfiintarea postului-art.99 alin.(3) L.188/1999,fara sa ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru intocmirea dosarului de somaj veronicam veronicam Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt etapele pt intocmireaunui dosar de somas in cayul reorganiyarii institutiei.(actele necesare pt intocmirea ... (vezi toată discuția)