avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inmatriculare masina care a fost luata pe leasing pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inmatriculare masina care a fost luata pe leasing pe firma

Buna ziua,
va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea situatie :
Am o masina care a fost luata pe leasing pe firma , leasing-ul sa terminat iar masina a fost instrainata pe firma , urmand a se inmatricula ulterior .
Masina nu sa inmatriculat iar intre timp firma a fost radiata .
Ce pot sa fac in cazul acesta?
Mai pot inmatricula masina ?
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: IulianH1987 , utilizator 01:14, 6 Noiembrie 2018
Bună seara!

Am o speță la Timișoara chiar ca cea descrisă de dvs, funcționarii de la serviciul local de înmatriculări au cerut opinia colegilor/șefilor din București. Eu consider că legea societăților comerciale ( Lg nr. 31/1990 ) stabilește destul de clar în art. 237 alin. 13 că bunurile rămase din patrimoniul persoanei juridice radiate........le REVIN ACTIONARILOR/ASOCIATILOR.
Sper să primesc un răspuns favorabil de la București pt a evita un proces. Eventual vă comunic cum am rezolvat-o, momentan speța e în lucru.
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN, Avocat
Am inteles .
Multumesc mult si da va rog sa imi comunicati modul de solutionare a situatie dumneavoastra..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta taxa auto Bazu2u Bazu2u Buna ziua, Am cumparat o masina inscrisa in RO.Prima inmatriculare a fost in 07.2007;masina luata in leasing de noua de proprietar, dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Dilema ulian1 ulian1 As dori sa lamuresc urmatorul aspect : daca am deschis dosar la CEDO si in acelasi timp sunt nevoit sa intru in procedura de insolventa, daca as avea castig de ... (vezi toată discuția)
Autoturism persoana juridica ady09 ady09 buna ziua.detin un autoturism achizitionat de la o firma in urma cu 4 ani dar fara a intocmi acte de vanzare-cumparare.intre timp firma respectiva a fost ... (vezi toată discuția)