Buna ziua,
va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea situatie :
Am o masina care a fost luata pe leasing pe firma , leasing-ul sa terminat iar masina a fost instrainata pe firma , urmand a se inmatricula ulterior .
Masina nu sa inmatriculat iar intre timp firma a fost radiata .
Ce pot sa fac in cazul acesta?
Mai pot inmatricula masina ?
Am o speță la Timișoara chiar ca cea descrisă de dvs, funcționarii de la serviciul local de înmatriculări au cerut opinia colegilor/șefilor din București. Eu consider că legea societăților comerciale ( Lg nr. 31/1990 ) stabilește destul de clar în art. 237 alin. 13 că bunurile rămase din patrimoniul persoanei juridice radiate........le REVIN ACTIONARILOR/ASOCIATILOR.
Sper să primesc un răspuns favorabil de la București pt a evita un proces. Eventual vă comunic cum am rezolvat-o, momentan speța e în lucru.
Chitanta taxa auto
Bazu2u
Buna ziua,
Am cumparat o masina inscrisa in RO.Prima inmatriculare a fost in 07.2007;masina luata in leasing de noua de proprietar, dupa expirarea ... (vezi toată discuția)
Dilema
ulian1
As dori sa lamuresc urmatorul aspect : daca am deschis dosar la CEDO si in acelasi timp sunt nevoit sa intru in procedura de insolventa, daca as avea castig de ... (vezi toată discuția)