avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hj interpretata gresit
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hj interpretata gresit

Buna ziua, acum 4 ani am obtinut o hotarare judecatoreasca pt suplinire eliberare document calatorie minor. In 2015 in baza acestei hj am facut pasaport minorului, acum dupa 3 ani, mi-au respins actele spunand ca hj este data pe ordonanta si poate fi folosita o singura data. Hotararea e data in baza legii 248/2005 art 17 al.2.
si este data pe fond.
Ce pot sa fac in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 18:40, 7 Noiembrie 2018
Sa mai cereti odata suplinirea..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport minor roman cu domiciliul in italia Albertodora Albertodora Pasaport roman cu domiciliul in Italia pentru minor in urma divortului parintilor,sentinta in care s-a decis autoritate esclusiva a mamei ,domiciliul fiind la ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor alexa_sidorencu alexa_sidorencu am AP comuna pt minorul de 7 ani,are deja pasaport care expira anul viitor,pot sa-i fac alt pasaport cand acela expira fara acordul tatalui? (vezi toată discuția)
Refuz acord pentru pasaport minor george12345 george12345 buna ziua, cum se poate da in judecata un parinte, care nu e de acord cu plecarea din tara ( in vacante) a mamei cu fetita, si nici cu emiterea ... (vezi toată discuția)