avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nerespectarea programului de vizita, manilularea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nerespectarea programului de vizita, manilularea minorilor, intepartarea de tata

buna seara,

in urma divortului s-a stabilit programul de vizita al celor 2 baieti in varsta de 5 si 8 ani, Mama a refuzat pana la finalizarea divortului sa ma lase sa-i vad, apoi dupa definitiva si irevocabila nu imi permite sa ii iau sau sa vorbesc cu ei. Ii sperie, ca ii duc si nu isi mai vad mama, sau ca ii despart, ca ii duc la tara si raman acolo (stiu de la copiii vecinilor) si la ultimile 2 vizite nu vor sa mai vina cu mine. Cand ajung acasa (proprietate bun comun) ii i-a si pleaca cu ei, sau cand e programul si weekendul care imi apartine, nu ii gasesc acasa/nu imi raspunde la telefon. Toate programarile la medic, aniversari se intampla doar in programul meu de vizita, Am sesisat si protectia copilului din cadrul primariei orasului, care mi-a spus ca trebuie sa ma adresez instantei, insa ce poate face instanta daca acum copiii spun ca nu vor sa ma mai insoteasca. Toata perioda divortului 14 luni in care nu mi-a permis sa stau cu ei, i-a indepartat de mine si acum ii vad speriati, retrasi si nu inteleg de ce !
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 18:37, 7 Noiembrie 2018
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parintii abuzatori nu stiu decat de frica, de vb buna nu tine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minor 2 ani Marcelpascu Marcelpascu Program vizita minor 2 ani , buna ziua ,am sanse sa obtin un program mai bun de vizita minor ,are 2 ani,momentan am 3 ore pe saptamana cu preluare de acasa ... (vezi toată discuția)
Fosta soție mă împiedică să-mi vad copilul, ducându-l la alte adrese si ,,instruindu-l" să refuze să mă vadă. ce căi legale am la dispoziție pentru a remedia aceasta situație? Teddy71 Teddy71 Fosta sotie ma impiedica sa imi vad copilul , ducandu-l la alte adrese , si \"instruindu-l\" sa refuze sa ma vada . Ce cai legale am la dispozitie pentru a ... (vezi toată discuția)