avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suportăm o gălăgie enormă de la vecinii de sus. Nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suportăm o gălăgie enormă de la vecinii de sus. Nu știm ce să facem ca să avem și noi o viață liniștită, ajutați-ne, vă rog, cu un sfat

Dati-mi un sfat,o idee,sunt intr-o sitiatie greu de descris.Suntem o fam.cu 2 copii,unul in clasa a 10 a si unul in clasa a 8 a,care suporta o galagie enorma de la vecinii de sus.Avem probleme cu ei de aproximativ 3 ani,au doi copii unul de 2 si unul de 4 ani,de dimineata de la ora 6,45 pana la ora 10 fac o galagie enorma,cel mic invatand dupa amiaza nu se poate concentra la invatat si la scris,iar seara pana la ora 22 e un calvar pt noi..Am mers la sectie de cateva ori,dar nimic,am vorbit cu vecinii de sus,dar la fel fara nici un rezultat,mi-au spus ca programul de liniste dat prin lege e de la ora 22 pana la ora 7 si dupa amiaza de la ora 13 pana la ora 14,mentionez ca lucrez 12 ore si fac si cate doua turi de noapte una dupa alta si nu ma pot odihni.Noi nu stim ce e un somn de wichend,in fiecare zi ne trezesc la ora 7 maxim.Stam cu chirie in acest apartament de aproximativ 5 ani,nu am avut niciodata probleme cu vecinii.Nu stim ce sa mai facem sa putem avea si noi o viata normala si linistita.Ajutati-ne va rog cu un sfat...Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 18 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: stanciu4444 , utilizator 12:05, 20 Noiembrie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Am mentionat deja solutia tehnica pentru diminuarea zgomotului la limita apartamentului dvs. in mesajul meu anterior - antifonarea apartamentului dvs.

Scz..stam cu chirie de 5 ani,si nu mi se pare corect sa ne mutam din cauza vecinilor.Daca ati lucra 12 ore si cate doua turi de noapte una dupa alta,nu stiu daca ati fi neintelegator,specific noi la parter.avem 2 camere,ei sus au 3,siii...noi lucram amandoi parinti,eiii sunt acasa tot timpul cu copii.Daaa..si copii mei au fost mici,dar inainte era bun simt fata de vecini,si am locuit si la etaj 10.O seara frumoasa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Din pacate, pe acest forum putem da sfaturi, chiar daca dvs. considerati ca suntem neintelegatori. Nu putem rezolva problema la fata locului.
Daca stati cu chirie puteti lua legatura cu proprietarul pentru antifonarea apartamentului.
~ Conținut șters la cerere ~
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se pare corect, sau nu, sa va mutati intro locatie mai linistita, doar asta va ajuta sa va odihniti si sa eliminati acest disconfort, deoarece sursa de zgomot va continua.
Era o problema daca erati proprietar, dar fiind chirias aveti toata libertatea de miscare, ca sa va alegeti locul potrivit dintre mii de oferte, direct de la proprietari.

Alte discuții în legătură

Buna dimineața! probleme cu vecinii!!! de 3 ani m-am mutat într-un ... florinpetroi florinpetroi Buna dimineața! Probleme cu vecinii!!! De 3 ani m-am mutat într-un alt apartament. Din prima seara dupa (semnarea actelor) când am fost sa inspectam ... (vezi toată discuția)
Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata,ma aflu in urmatoarea situatie:locuim într-un ... Amena33 Amena33 Buna dimineata,ma aflu in urmatoarea situatie:locuim într-un duplex de 2 etaje,la etaj locum noi si la parter alta familie,noi avem si o fetita de 4 ani,am ... (vezi toată discuția)