avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Neaplicare amenda in cazul perturbarii linistii publice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Neaplicare amenda in cazul perturbarii linistii publice

Buna ziua,

De 2 ori am reclamat la politie un vecin, pentru ca ma deranjeaza in mod constant prin zgomot. De fiecare data a fost dat un avertisment, dar nu si amenda. Ma deranjeaza in continuare, in acelasi mod.
Ce pot face pentru ca acesta sa fie amendat? Sa il reclam iar la politie? Sa il dau in judecata?

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
marian_gh, utilizator

Alte discuții în legătură

Masurare zgomot vecini si sezizare politie razv42 razv42 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o problema. De la apartamentul de sub mine este constant galagie noaptea. Nu este muzica, insa se vorbeste ca si cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Reclamatii primite de la vecini nico_nico_84 nico_nico_84 Buna ziua, Locuiesc la casa intr-o curte cu inca un vecin.Inca de cand ne-am mutat impreuna (aprox 20 ani) am avut tot timpul probleme cu vecinii.In ... (vezi toată discuția)
Tulburarea folosintei locuintei cata163 cata163 Buna Ziua In locuinta de deasupra locuiesc chiriasi care aproape in fiecare seara, in special dupa ora 22, primesc vizite care se lasa cu rasete si discutii ... (vezi toată discuția)