avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Invitație cetățean străin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Invitație cetățean străin

Bună ziua,
Deoarece informațiile dobândite până acum le consider vagi aș dori să vă întreb și pe dvs. dacă cetățeanul unui stat care nu are nevoie de viză ptr intrarea pe teritoriul României mai are nevoie de invitația mea?(Specific că este vorba de o cetățeană braziliană)
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
Dragos_Scarlat, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dragos_Scarlat , utilizator 15:48, 13 Noiembrie 2018
Nu este necesară viza pentru o perioadă de 90 zile in interval de 6 luni. Cel mult puteti trimite o invitatie notariala.
Deci totuși ar fi bine să-i trimit o scrisoare notarială.
Vă mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invitatie andreeanist andreeanist Prietenul meu e din Pakistan, dar e stabilit in Anglia de 5 ani. Lucreaza acolo cu acte in regula. As vrea sa stiu EXACT ce acte imi sunt necesare ptr a-i ... (vezi toată discuția)
Invitatie pentru liban vmi vmi Buna ziua , mama mea are o prietena in liban care vrea sa vina in romania cateva zile in vizita ,care sunt pasi care trebuiesc urmati ? (noi suntem din buzau ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu - sectia consulara a ambasadei romaniei la chisinau Ruben Ruben Am facut o invitatie pentru 1 prieten din Basarabia in septembrie anul trecut in care am specificat ca ii acopar cheltuielile de transport, cheltuielile de ... (vezi toată discuția)