avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Prelucrare date conform gdpr
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Prelucrare date conform gdpr

Recent a trebuit sa ridic o suma de bani de la o agenție specializată in transferul banilor. Am fost informat ca trebuie sa-mi declar ocupația, pentru a putea ridica banii, altfel tranzacția nu poate fi finalizată, motivul invocat fiind GDPR care ii obliga sa ceara asa ceva pentru combaterea evaziunii fiscale sau mai știu eu ce.. E normal?
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
Scr3wBall, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 12:55, 7 Noiembrie 2018
GDPR nu se refera la asa ceva. Prin GDPR e prevazut ca vi se cere aprobarea pentru folosirea datelor personale, atat.

Dar, da, bancile si alte institutii financiare au obligatii legate de prevenirea spalarii de bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea pentru diaspora . Posobescu Posobescu Buna ziua. Ma puteți ajuta și pe mine va rog , nu sunt exact in tema cu legea pentru cei din diaspora care fac transferuri mai mari de 1999€ banii vor fi ... (vezi toată discuția)
Se raporteaza dividendele la onpcsb ? Evoremaps Evoremaps Buna ziua. Doresc sa ridic dividende in valoare de 110000 lei. Suma de 100000 lei se va transfera prin banca si suma de 10000 lei se va ridica in numerar din ... (vezi toată discuția)
Adresa oficiul pentru spalarea banilor laura-tamara laura-tamara Buna Ziua, In cazul unor asociatii care nu au activitate economica(nu sunt platitoare de tva,nu platesc impozit pe profit),trebuie trimisa adresa la Oficiul ... (vezi toată discuția)