avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se raporteaza dividendele la ONPCSB ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se raporteaza dividendele la ONPCSB ?

Buna ziua. Doresc sa ridic dividende in valoare de 110000 lei. Suma de 100000 lei se va transfera prin banca si suma de 10000 lei se va ridica in numerar din casierie. Trebuie sa raportez la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor aceste operatiuni ?
Cel mai recent răspuns: Evoremaps , utilizator 18:02, 19 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU, " Entitățile raportoare au obligația de a raporta către Oficiu tranzacțiile cu sume în numerar, în lei sau în valută, a căror limită minimă reprezintă echivalentul în lei a 10.000 euro."
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online trebuie sa desemneze o persoana pt raportarea la o.n.p.c.s.b ? Evoremaps Evoremaps Buna ziua, o societate comerciala de tip SRL, avand domeniul de activitate \"vanzarea prin intermediului caselor de comenzi sau Internet\", care nu incaseaza ... (vezi toată discuția)
Modificari legea nr. 129/2019 juridic22 juridic22 Bună ziua! Date fiind modificările intervenite la legea pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, mă puteți ajuta ... (vezi toată discuția)
Lege combaterea spalarii banilor juridic22 juridic22 Bună ziua! Date fiind modificările intervenite la legea pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, mă puteți ajuta ... (vezi toată discuția)