BUNA SEARA. Am o societate din 96 care a functionat pana in 2001 , afost suspendata activitatea3 ani dupa care nu a mai functionat. contabila mi-a depus actele si bilanturile la financiar dar eu nu am mai depus si la registru com. in sperata ca voi scapa de ea. acum surpriza am de plata la fisc cu titlu de executare silita 930 ron reprez forfetaru pe 5 luni. Ce ma sfatuiti sa fac si care e procedura sa scap de firma?-nu are datori la stat ci doar catre asociat . CARE SUNT PASI? va multumesc
suspendati activitatea . act aditional + anexa ptr monitorul oficial + declaratia model 3( sau model 1) + cerere + timbru judiciar de 0,30. cost la reg min 226lei (depinde de anexa ptr monitorul oficial, cum s-a facut - si cate caractere are)
daca nu va descurcati lasati-mi email-ul sa va ajut.
Susepndarea activitatii unei societati comerciale se poate face pe o perioada de cel mult 3 ani. Din cate am inteles activitatea a fost suspendata ceea ce presupune ca nu mai poate fi suspendata.
In practica parerile judecatorilor au fost impartite, am avut dosare care au fost admise si dosare care din pacate au fost respinse.
Daca incercati o suspendare riscati sa pierdeti banii de taxe si fff mult timp.
In cazul in care nu reusiti sa faceti suspendare singura solutie este radierea dar asta presupene sa platiti impozitul forfetar intrucat aveti nevoie printre altele de un certificat fiscal.