avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stimulent insertie

Buna Dimineata, am o intrebare daca se poate , am un copil cu fosta concubina si ma dat in judecata pentru pensie alimentara, sunt salariat si lucrez,, beneficiez de stimulent de insertie pt ca.ma duc la serviciu , ea nu are venituri , . Pierd stimulentul ?? Trebuie sa renunt la el daca ma da in judecata ?? In Pensia alimentara se pune si stimulentul , Multumesc Frumos.
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 23:02, 7 Noiembrie 2018
Nu doar salariul de baza net bani in mana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o garsonieră pe numele concubinei iar ea a semnat o hârtie că îmi va da banii în 10 ani. acum m-a părăsit și a luat și copilul, cum îmi pot recupera banii? Petre80 Petre80 Buna ziua, numele meu este Petre, va rog sa ma sfatuiti cum imi pot recupera garsoniera de la concubina. De cand ne-am cunoscut eu si concubina am locuit la ... (vezi toată discuția)
Recalculare indemnizatie dupa noua lege? termo termo buna seara daca sunt in concediu pt ingrijirea copilului din luna mai 2012, dupa noua lege mi se va recalcula indemnizatia? si daca da, trebuie duse alte ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna- neplata pensie alina_20 alina_20 Buna seara daca sunt divortata la notar cu un copil minor pe care il cresc eu dar cu custodie comuna pot sa deschid un proces la tribunal pt a avea doar eu ... (vezi toată discuția)