avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare teren intravilan în rate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare teren intravilan în rate

Bună ziua , aș pute săi cumpăr în rate terenul arabil intravilan catre-l dețin în chirie de la primărie ?
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 21:13, 7 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
intrebati la primarie . ei stiu sit juridica a terenului. in general nu se poate vinde decat prin licitatie. iar prin atribuire directa se face numai in cazuri de utilitate pblica. adica daca vrei sa faci un spital sau o cantina a saracilor samd

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpărare teren în rate ursu67 ursu67 Bună ziua, aș vrea să știu dacă am dreptul să cumpăr în rate , de la primărie , terenul arabil intravilan deținut în chirie , care se vinde prin ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan carmen_cta carmen_cta buna ziua, in vara lui 2007, in urma unei licitatii publice am achizitionat un lot de teren intravilan. Licitatia a fost organizata de primaria unei comune ... (vezi toată discuția)
Cumpărare grădină primărie ursu67 ursu67 Bună ziua, am o grădină pe care o dețin în chirie de la primărie, se află în prelungirea curții proprietate, aș vrea să știu dacă o pot cumpăra ... (vezi toată discuția)