avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare grădină primărie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare grădină primărie

Bună ziua, am o grădină pe care o dețin în chirie de la primărie, se află în prelungirea curții proprietate, aș vrea să știu dacă o pot cumpăra prin vânzare directă de la primărie. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ursu67 , utilizator 22:23, 25 Februarie 2019
Faceți o cerere in acest sens Consiliului Local și veți găsi răspunsul . Depinde și cu ce fel de contract o dețineți Dvs ...
Am înțeles că se vând prin licitație publică. Este o grădină în prelungirea casei închiriată de la primărie cu contract de închiriere. Există vreo lege care conferă dreptul de preempțiune la cumpărarea terenurilor arabile din proprietatea primăriei ? Din câte știu, doar curtea se vinde prin negociere directă .

avocatmaria a scris:

Faceți o cerere in acest sens Consiliului Local și veți găsi răspunsul . Depinde și cu ce fel de contract o dețineți Dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: vanzare spatii comerciale evtnokor evtnokor firma mea functioneaza intr-un spatiu inchiriat de la primarie de 10 ani si as dori sa cumpar acest spatiu.Primaria spune ca nu se poate vinde prin ... (vezi toată discuția)
Procedura diferita de atribuire a unui teren, conform unei hcl MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR de ce atunci cind o persoana fizica doreste sa cumpere terenul pe care este construita casa proprietate personala pe care o detine de mai bine de 20 de ani, ... (vezi toată discuția)
Drept de preemtiune cumparare imobil voros voros Bună ziua! Firma noastră închiriază un spaţiu comercial (de 16 m2) de 3 ani de zile. În urma unui proces dintre Primărie şi proprietarul acestui ... (vezi toată discuția)