avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... BO...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

BO...

SUNT PERS JURIDICA.AM DAT LA SEMNARE CONTRACT MATERIALE IN SCHIMB UN BO.ACUM NU AM CU CE PLATI DATORIILE.CE SE INTAMPLA DACA IMI BAGA BO IN BANCA?
Cel mai recent răspuns: romania.banking , utilizator 09:42, 15 Noiembrie 2009
In aceasta situatie veti intra in incident de plata bancar .....iar creditorul poate investi BO cu formula executorie si il pune in executare silita...
CE INSEAMNA EXECUTARE SILITA?EU NU AM PROPRIETATI SI NICI BUNURI IN PROP.TRAIESC IN CASA PARINTILOR
Dar bunuri pe firma nu aveti? ...acestea vor fi executate silit ....
NU AVEM BUNURI PE FIRMA....NU AM CUMPARAT DECAT O IMPRIMANTA SI RECHIZITE NIMIK ALTCEVA
vedeti actul constituiv al societatii ... poate fi tras la raspundere administratorul

daca ati eliberat un bo fara acoperire cu intentie ... atunci este vorba despre inselaciune :((

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin refuzate la plata - solicit ajutor urgent! Sioux-2 Sioux-2 Buna ziua. Am si eu o problema legate de B.O. In perioada 20.10.2008 - 03.11.2008 mi-au fost refuzate la plata de catre banca beneficiarului un numar de 4 ... (vezi toată discuția)
Executare silita bo micha20 micha20 Buna seara, va rog frumos spuneti-mi daca este normal, legal, ca o executare silita sa se faca in 2 zile de la primirea documentelor? Deci, sa va spun ce ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin emis inainte de livrarea marfii vrica vrica Am emis la presiunea furnizorului un BO pentru o factura dar marfa nelivrata si ulterior stornata factura inscrisa pe BO La momentul stornarii furnizorul a ... (vezi toată discuția)