nu am eliberat BO cu intentii rele dar am patit ca multi altii sa iau teapa la o lucrare...-suntem in constructii-nu e ca nu vrem sa platim dar nu avem cu ce....nu am platit nici taxele in ultimele 2 luni pt ca aveam de incasat 80000ron iar prop casei in august cand a fost vacanta 2 sapt a vandut casa si e de negasit.de accea avem aceste probleme financiare nu e ca nu vrem sa platim.
Introducerea bo, intoarcerea refuzului, investirea cu formula executorie, executare, toate acestea dureaza destul de mult.
Aveti timp cel putin doua-trei luni sa platiti pana reuseste furnizorul sa ia vreo masura. Eu va recomand ca dupa ce va introduce bo in banca, daca nu il platiti, sa luati legatura cu furnizorul si sa incercati o esalonare a datoriei. Ii explicati situatia si faptul ca nu puteti plati decat o anumita suma saptamanal, pana la acoperirea intregii datorii.
Cred ca va accepta o intelegere, pt. ca o executare silita poate sa dureze destul de multe luni, costa, iar daca se ajunge la faliment se poate sa treaca ani pana mai recupereaza ceva din datorie.
Pentru a face executare asupra unui bun tb. sa dovedeasca faptul ca acel bun este al firmei, ceea ce este destul de greu in cazul bunurilor mobile de valoare mica.
Executare silita bo
micha20
Buna seara, va rog frumos spuneti-mi daca este normal, legal, ca o executare silita sa se faca in 2 zile de la primirea documentelor?
Deci, sa va spun ce ... (vezi toată discuția)