avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... spatiu verde aferent constructiilor si parcare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

spatiu verde aferent constructiilor si parcare

Este vreo lege care impune o anumita suprafata de spatiu verde per suprafata construita?
De exemplu: daca este o parcela de teren de 2500/3000m patrati, constructorul are voie sa construiasca toata suprafata fara sa lase spatiu verde?
Este vreo distanta impusa de lege care sa interzica construirea locurilor de parcare langa linia de hotar dintre vecini (parcare pentru un bloc de vreo 15/20 apartamente fata de o casa P+1 cu fereastra la nici 5 metri fata de linia de hotar)?

Alte discuții în legătură

Vanzare teren la doar 60 cm de peretele unei case (peretele respectiv are usa si fereastra), constructie la doar 80 cm distanta de perete cu usa si fereastra. cimi_tavita cimi_tavita Recent am cumparat o casa intr-o zona rurala. Casa a fost construita acum mai bine de 30 ani. Fostii proprietari au vandut acum 10 ani o parcela de teren ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din fata blocului si locurile de parcare: chiriasii au dreptul la un loc de parcare? rasser rasser buna seara!!!! am si eu o mica intrebare........ de mai multi ani stau in chirie intr-un apartament cu toate formele legale(contract, mutatie..etc)....in ... (vezi toată discuția)
Distanța între construcții daca construim o casa cu etaj ?CITI METRII TREBUIESC lasati de gardul vecinului? daca au lasat si 3 geamuri inspre curtea mea ? (vezi toată discuția)