avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bani de ingrijire
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bani de ingrijire

Buna ziua as avea nevoie si eu de un sfat deoarece nu stiu incotro sa ma indrept.Sotul meu este in grad de handicap gr.1 cu insotitor primaria pana anul acesta ne vira lunar indemnizatia de insotitor.Din pacate anul acesta au inceput sa vireze din ce in ce mai putin bani mentionez ca indemnizatia de insotitor este salariul minim pe economie insa Primaria ne a virat 170 de ron.Raspunsul dansilor a fost ca nu mai au bani si banii pe care au avut l au impartit in mod egal si ca in luna urmatoare o sa primim diferenta.Intr adevar in luna urmatoare am primit diferenta.In luna aceasta iarasi neavand destui bani cum sustin dansii ne au virat 470 ron spunand ca atat va fii pe anul acesta deoarece nu mai au deloc bani.Din cate am inteles eu 90% din bani vine direct de la bugetul statului si primariei ramine 10%de completat.Am incercat sa vorbesc cu contabila sefa care intr-un mod foarte nerespectuos mi a zis ca nu am ce face nu am unde sa fac reclamatie.Intrebarea mea este ca intr-adevar nu am unde sa fac reclamatie? Doresc sa mentionez ca numai la Primaria noastra sunt aceste probleme restul primariilor din judet asigura in mod normal si regulat banii de insotitor.Va multumesc anticipat pt raspuns.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Modificari salariale dupa revenirea din cic ContSters193126 ContSters193126 Buna ziua, Am si eu o nelamurire cu privire la reintoarcerea din CIC, va rog sa fiti rabdatori cu mine... In contractul de munca de la societatea la care ... (vezi toată discuția)
Lichidare si plata concediului bogdan64 bogdan64 Bună ziua! Am lucrat la o firmă unde mi am încetat contractul individual de munca in luna februarie pe data de 22 cu acordul părților,unde mi s -a spus ... (vezi toată discuția)