avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lichidare si plata concediului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lichidare si plata concediului

Bună ziua!
Am lucrat la o firmă unde mi am încetat contractul individual de munca in luna februarie pe data de 22 cu acordul părților,unde mi s -a spus ca mi se va vira salariul ramas si bani pe concediul neefectuat pe data de 25 martie.am o intrebare;Mi s-a virat salariu pe card ,iar bani pe zilele de concediu neefectuat mi au spus că mi da pe data de 25 aprilie,ceea ce nu mi se pare legal!Nu trebuia obligatoriu să mi se viteze pe card salariul si bani pe zilele de concediu neefectuat?Va rog mult sa ma lamuriti!Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 27 Martie 2019
Intr-adevar, la data platii salariului angajatorul trebuia sa va vireze si compensarea in bani a zilelor de CO neefectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuia sa mi se plateasca c.o.? eu1001 eu1001 buna seara, va rog sa-mi spuneti daca fostul meu angajator trebuia sa imi plateasca C.O. neefectuat pe anul in curs, in conditiile in care mi-am incetat ... (vezi toată discuția)
Bani pe concediul de odihna neefectuat, in cazul intreruperii cim. Monica1309 Monica1309 Buna ziua, Am fost angajata la o firma de distributie pe perioada determinata de 3 luni (din Ian2013 pana in Apr2013), acum suntem in Iunie si eu tot nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat tonyoana tonyoana Buna ziua, Am urmatoarea speta : din anul 2005 pana in prezent , am acumulat in jur de 90 zile de concediu neefectuat. 1. Este 100% sigur ca legea imi da ... (vezi toată discuția)