avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE COMODAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE COMODAT

am rugamintea sa-mi spuneti ,de ce este obligatoriu de autentificat la notariat contractul de comodat care are ca obiect folosinta unui autoturism ce se afla in proprietatea unui asociat ,iar acesta il foloseste in interesul firmei,cand in dreptul civil se spune ca este un contract recunoscut sub semnatura privata
Cel mai recent răspuns: MARIAB , utilizator 23:19, 14 Aprilie 2006
nu e obligatoriu sa fie autentificat la notar...
multumesc ,Cristina
aveam nevoie de o confirmare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat auto prd_nicolae prd_nicolae in vederea deducerii cheltuielilor cu combustibilul pentru un contract de comodat auto este necesara notarizarea acestuia?:( (vezi toată discuția)
Dovada domiciliu pentru schimbarea ci Andreea15 Andreea15 Buna ziua, Am nevoie de parerea domneavoastra intr-o problema prin care trec acum. Am incercat sa-mi schimb CI deoarece mi-a expirat si la depunerea ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Venetia Venetia Daca mostenirea nu este dezbatuta si mama foloseste terenul, plateste impozitul, poate face contract de comodat cu fiica sa? (Deoarece comodatul este doar ... (vezi toată discuția)