avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acte necesare scoatere autoturism de la finante
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acte necesare scoatere autoturism de la finante

Pe la inceputul anului 2018 am vandut o masina, am facut contract de vanzare-cumparare intre mine si cumparator (in vreo 4-5 exemplare), cu acel contract de V-C am fost la primarie sa fie stampilat + scos ceva document fiscal, dupa care i-am inmanat toate actele masinii + 2 contracte de V-C.

Eu acuma am ramas cu un contract de V-C in original, si o copie xerox de la cartea de identitate a masinii.

Din cate am inteles, masina n-a fost scoasa de pe numele meu la primarie, asa ca urmeaza sa fac o vizita pentru a o scoate. Sunt suficiente actele mentionate mai sus pentru a face acest lucru? (contract V-C in original + copie CI cumparator + copie CI masina)?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Radiere auto Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara, recent am vandut o masina. Acum trebuie sa o scot din evidenta ca sa pot da fiscalul. Cum procedez si ce acte am nevoie Am contract V-C Si copie ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)