avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto

Buna seara, recent am vandut o masina. Acum trebuie sa o scot din evidenta ca sa pot da fiscalul. Cum procedez si ce acte am nevoie
Am contract V-C
Si copie buletin cumparator
Cel mai recent răspuns: Ionut_Gabriel , utilizator 22:52, 20 August 2018
Contract de v/c in 5 ex. Originale
Copie CI vanzator
Copie CIV si original
Cerere scoatere din evidenta

Accesati site-ul primariei si gasiti acolo documentele ptr scoatere auto din evidenta.
Cand am vandut masina am inmanat toate actele inclusiv cartea masinii. Tot ce am este doar contractul mai exact cele 4 copii ramase la mine. In regula o sa verific pe site.ul prefecturii

cyan a scris:

Contract de v/c in 5 ex. Originale
Copie CI vanzator
Copie CIV si original
Cerere scoatere din evidenta

Accesati site-ul primariei si gasiti acolo documentele ptr scoatere auto din evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere auto de la fisc refuzata -2018 CalinMitu CalinMitu Buna seara, Ma lovesc de problema mentionata din titlu. Pe scurt, am vandut un autoturism, am predat toate documentele cumparatorului, acesta din urma ... (vezi toată discuția)
Recuperare rca vgeorge vgeorge Am vândut recent autoturismul și pentru recuperarea diferenței de RCA, asiguratorul mi-a cerut la dosar o copie a CIV cu numele noului proprietar (ceea ce e ... (vezi toată discuția)
Auto vandut doar cu contract de vanzare - cumparare de mana VPR21 VPR21 Buna ziua! In 18.09.2014 am vandut un autoturism inmatriculat in Ro printr-un contract de V-C completat de mana. Autoturismul era si este in continuare ... (vezi toată discuția)