elga50 a scris:
Ati putea sa ne traduceti un pic? :)
Adica daca cineva pune muzica la un nivel care il deranjeaza pe vecin...il tine in tensiunea asta 3 ore, sa zicem, si "victima" are la indemana un expert care sa masoare nivelul zgomotului si un politist care sa fie in stare sa aplice o amenda, ce parametri ai zgomotului ar trebui atinsi ca sa se intample amenda? Sau e de dat o amenda in acest caz?
Dar pe timpul noptii, cum ar trebui sa se intample ca cineva sa fie "deranjat cu o amenda"?
Am pus aceste intrebari cu titlu de exemplu ca sa ne putem dumiri ce se poate face pentru a starpi acest fenomen ingrijorator si stresant.
Buna seara,
Din pacate, STAS-uril prezentate sunt elaborate pentru a fi aplicate intr-o tara cu locuitori civilizati si cu respectul vecinilor, deoarece in principiu ele sunt destinate (asa au fost gandite) urbanistilor si proiectantilor de locuinte si nu pentru uzul Politiei.
Chiar nu stiu cum ar putea fi aplicate de politisti deoarece in Bucuresti, dupa stiinta mea, sunt 3 (trei) experti judiciari care pot face legal masuratorile specifice.
Cu stima,