avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce se mai poate face
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce se mai poate face

Dupa 2a actiuni in judecata de obtinere a grupei a2a de munca inainte de anul 2001, grupa obtinuta in instanta de absolut toti colegii mei de munca, din prima sau a2a actiune, intreb: ce se mai poate face? asta pentru ca la a2a actiune, solutia a fost : Respinge cererea. Admite exceptia autoritatii de lucru judecat. DAR pentru ceilalti care au cistigat a2a oara nu a fost exceptia autoritati de lucru judecat?

Alte discuții în legătură

Confuz privind continutul deciziei curtii de apel Radu Dumitrescu Radu Dumitrescu Buna Ziua! Unchiul meu a chemat in judecata Casa judeteana de Pensii pentru a i se recunoaste grupa 1 de munca. Prima instanta i-a dat castig de cauza, ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat? FRD FRD In cazul in care a fost finalizat un proces in care s-a solicitat in temeiul ordinului 50 din 1990 cu completariile ulterioare constatarea grupei a2a pot sa ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii-a obtinuta sau nu,prin proces in instanta... bureac62 bureac62 Am lucrat si inainte si dupa 1989 la acelasi loc de munca,in aceleasi conditii de munca.Dupa 1991 am obtinut 10 ani ,pina-n 2001,grupa a-II-a,recunoscuti in ... (vezi toată discuția)