avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montarea de camere de supraveghere la intrare in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montarea de camere de supraveghere la intrare in bloc

Buna ziua, am rugamintea sa-mi spuneti unde pot sa ma adresez pentru faptul ca asociatia de proprietari a instalat camere de supraveghere pe hol in fata liftului si eu nu am stiut si nici nu sunt de acord. M-am trezit intr-un fapt implinit. Mi s-a spus ca au fost de acord 23 de proprietari dintr-un total de 36 de proprietari si ca este legal. Multumesc anticipat, Daniela Chifelea
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 11:04, 9 Noiembrie 2018
Exista procedura concret prevazuta pentru instalat sisteme de supraveghere in parte comuna de imobil de locuit in comun,care obliga asociatia ca anterior instalarii sistemului sa existe acordul individual al tuturor proprietarilor
Daca un singur proprietar nu isi da acordul,sistemul de supraveghere nu poate fi instalat
Initial incercati sa solutionati amiabil la nivelul imobilului de locuit in comun,atentionand presedintele de asociatie ca nu v-ati dat acordul pentru instalre sistem supraveghere
Daca la nivelul imobilului nu solutionati ,sesizati oficial politia teritoriala

ynocentta a scris:

Exista procedura concret prevazuta pentru instalat sisteme de supraveghere in parte comuna de imobil de locuit in comun,care obliga asociatia ca anterior instalarii sistemului sa existe acordul individual al tuturor proprietarilor
Daca un singur proprietar nu isi da acordul,sistemul de supraveghere nu poate fi instalat

Concret, unde e prevazut asa ceva, acordul tuturor proprietarilor? Nr. lege, articol?
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2018
CipM, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere casa scării și în lift PopeseuMMM PopeseuMMM Administratorii asociației de proprietari, au montat camere video la intrarea în ,,casa scării\", (holul de la intrare în bloc), si in lift. Pe casa ... (vezi toată discuția)
Camere supraveghere montate fara asociatie proprietari. buna ... Raducu11 Raducu11 Camere supraveghere montate fara asociatie proprietari. Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 20 apartamente. De curand s-au montat camare de ... (vezi toată discuția)
Panou de publicitate constantin1969 constantin1969 Pentru panoul publicitar al firmelor din bloc acestea trebuie sa incheie contract cu asociatia de proprietari? Va multumesc. (vezi toată discuția)