avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere italian
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere italian

Permis de conducere italian mi-a fost anulat în România pentru ucidere din culpă. Procesul sa terminat definitiv la data de 20 08 2017. Prin urmare permisul mi-a fost trimis în Italia după care Italia mi la dat și pot sa conduc în Europa. Intrebare : în România am dreptul de a conduce sau nu. Vă mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cetatean_roman01 , utilizator 21:08, 6 August 2020
Motorizzazione ți la dat înapoi pentru fapta comisa in România fără sa ți-l anuleze și in Italia ?

Gabi sima a scris:

Permis de conducere italian mi-a fost anulat în România pentru ucidere din culpă. Procesul sa terminat definitiv la data de 20 08 2017. Prin urmare permisul mi-a fost trimis în Italia după care Italia mi la dat și pot sa conduc în Europa. Intrebare : în România am dreptul de a conduce sau nu. Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere preschimbat sergiuconstantin sergiuconstantin Buna seara,am din nou cateva intrebari care ma bantuie:D...fac un mic rezumat,dupa intreb......in 1999 am luat permisul cat.b,inainte de a expira(10 ani ... (vezi toată discuția)
Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in ... Alexandru2021 Alexandru2021 Buna ziua! In anul 2013 am avut un accident cu motocicleta, in urma accidentului am stat in coma timp de 6 zile și mi sa întocmit dosar penal pentru ucidere ... (vezi toată discuția)