avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fostul proprietar mă tot caută pentru plata unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fostul proprietar mă tot caută pentru plata unei restanțe care nu există, eu i-am plătit chiria integral. Poate să-mi facă vreun rău?

Buna ziua! Fostul proprietar la care am stat in chirie,ma tot suna si ma cauta la servici spunandu-mi ca mai am o restanta de 1000 de lei de platit,bani facand parte din chiria pe care i-am platit-o integral...nu mi-a dat nici o chitanta ptr nici o suma platita in contul chiriei...contractul a fost facut pe suma de 150 de lei lunar,evident ptr a evita unele taxe la fisc,tin sa mentionez ca are numar de inregistrare,dar ideea e ca contractul a expirat...eu nu mai locuiesc in acel apartament...intrebarea mea e,poate sa -mi faca vreun rau? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Paul8519 , utilizator 05:37, 29 Noiembrie 2018
Daca suma solicitata nu reprezinta restante la intretinere/utilitati sau daune produse de dvs nu aveti de ce sa va faceti probleme.
Dansul pretinde ca sunt restante la chirie,nu la intretinere sau daune...cei care am locuit in acel apartament,ii dadeam lui banii si platea el intretinerea/utilitatile fara ca noi sa vedem vreo chitanta...va multumesc ptr raspuns!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca suma solicitata nu reprezinta restante la intretinere/utilitati sau daune produse de dvs nu aveti de ce sa va faceti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de fostul proprietar Alecsa90 Alecsa90 Pana acum 2 sapt stateam in chirie, plateam 150 euro( 100euro chirie+50euro intretinere) banii pe care i dadeam lui. M-am mutat deoarece administratorul m-a ... (vezi toată discuția)
Neplata intretinerii de catre chirias alinu alinu Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta, va rog. Am stat cu chirie intr-un apartament cu 3 camere impreuna cu alti 2 prieteni aproximativ 3 ani. ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere livacana livacana Buna seara. Am incheiat cu un contract de inchiriere prin fisc si chiriasul respectiv nu a mai platit nici chirie nici intretinere ori alte utilitati de 5 ... (vezi toată discuția)