avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere datorie banca

După cât timp se prescriere o datorie la o banca,credit luat in 2006?Mentionez ca am platit mai mult de jumatate.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:02, 9 Noiembrie 2018
Termenul este de 3 ani dar depinde de mai multe lucruri.
Cand ati facut ultima plata?
Ar trebui văzut si contractul de avocat.
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
In mod normal in 3 ani de la data la care s-a nascut dreptul de executare. Dar depinde cand ati efectuat ultima plata. Daca ultima plata a fost efectuata acum mai putin de 3 ani, ati intrerupt termenul de prescriptie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie teoretica din 2010 maximilian20 maximilian20 Buna ziua. Am luat un credit in 2007 pe care am refinanțat in 2010. in 2011 am avut un accident, am rămas fără loc de munca și alte problem grave. Am ... (vezi toată discuția)
Proprire pentru datorie de acum 9 ani Luciann739 Luciann739 Buna seara astăzi am primit o Proprire Pentru o datorie de acum 9 ani către firma Provident Mi a fost instituită proprietea pe conturile bancare! Nu ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca supervisor6679 supervisor6679 buna ziua in 10-2008 am facut un credit auto in valoare de 13120 e cu garantia pe auto cumparat. In mod normal trebuia sa duc bancii cartea de identitate a ... (vezi toată discuția)