avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecere pe o functie cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecere pe o functie cu studii superioare

Buna ziua.
Va rog imi puteti spune daca eu ( sunt in prezent incadrata pe un post de referent cu studii medii, am urmat facultatea de management financiar contabil cu specializarea contabilitate si informatica de gestiune), pot sa fiu incadrata pe postul de referent de specialitate cu studii superioare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:01, 9 Noiembrie 2018
Puteti fi incadrata pe postul de referent de specialitate cu studii superioare, dar cu respectarea prevederilor legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate si informatica de gestiune este compatibila cu functia de informatician? valentina_luciana valentina_luciana Sunt absolventa a facultatii de Management Financiar Contabil, specializarea Contabilitate si informatica de gestiune, Univesitatea Spiru Haret Bucuresti - ... (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare la absolvire facultate petu petu Sunt sef birou intr-o institutie publica.Am o vechime in munca de 23 ani.Pana in anul 2008 am fost incadrata ca si contabil IA cu delegatie de sef birou.In ... (vezi toată discuția)