Buna seara,
va rog sa-mi spuneti daca mai pot face ceva in situatia urmatoare:
Am cumparat in calitate de persoana juridica piese auto de la un furnizor in ianuarie 2009 avand un sold de platit de 1800 ron,am continuat in 2009, inclusiv in noiembrie,sa cumpar de la ei platind contravaloarea achizitiilor sa nu cresc datoria,asigurandu-ma ca se stinge din soldul vechi.
Azi m-am trezit cu blocarea conturilor de catre un executor in baza unei sentinte civile ,eu neprimind nici o somatie sau notificare.
La adresa care este sediul firmei locuind alcineva e posibil sa le fi primit si sa nu ma fi anuntat.Eu nu am semnat nici o confirmare de primire de acest fel,nici facturile de marfa nu sunt semnate,nici vreun contract incheiat cu furnizorul asa cum mentioneaza executorul in baza caruia s-ar fi calculatpenalitati.
Multumesc anticipat,
Minodora Sabou
pentru a va putea raspunde ar trebui sa vedem dosarul de executare.
cred ca cel mai bine ar fi sa apelati la un avocat.
iar daca datorati sumele respective, ar trebui sa le achitati mai repede pt a va putea debloca conturile.
Cu siguranta ati fost citat la sediul societatii....deci nu puteti invoca ca nu ati fost citat in dosarul in care a fost pronuntata aceea sentinta pe care o invocati.
Pentru a evita problemele....achitati cat mai repede datoria, altfel conturile va raman blocate pana se va recupera datoria.
Executare tert poprit
glukas
Buna Ziua!
Sunt administratorul unei firme, tert poprit pe un dosar al unui angajat. Problema este ca m-am trezit cu conturile blocate pentru intraga suma ... (vezi toată discuția)
Poprire
stanleonard
Lucrez in cadrul unei societati , nu sunt administrator sau asociat dar am drept de semnatura in banca pentru a ridica numerar si a face plati cu op si bilete ... (vezi toată discuția)