Buna seara,
Am citit pe internet discutii despre evacuari dar nimic care sa se potriveasca situatiei mele.
Am cumparat la licitatie un apartament acum aprox. 3 luni (timp in care l-am intabulat, am platit taxele la primarie). In apartament, din cate am inteles, sta o familie care locuieste acolo in urma unei intelegeri verbale cu fostii proprietari (executorul mi-a spus ca nu exista niciun contract de inchiriere inregistrat).
Intrebarea mea este: cum pot intra in posesia apartamentului, care sunt variantele daca nu vrea sa plece de buna voie?
Evacuare in instanta pe procedura urgenta = evacuare a celor care nu detin un titlu (contract de inchiriere).
Dureaza cam o luna in instanta, iar avantajul este ca hotararea este excutorie de la fond.
Multumesc pentru raspuns.
Am facut o cerere de executare silita acum o luna la executor si am urmarit raspunsul instantei pe portal.just.ro, raspunsul este: "Admite cererea de incuviintare a executarii silite formulata de creditorul (numele meu)" si "Incuviinteaza executarea silita in baza titlului executoriu reprezentat de actul de adjudecare".
Ce ar trebui sa fac in continuare?
Cine va fi executat silit, proprietarul sau chiriasul (pe cel din urma nici nu stiu cum il cheama)?
Ce se va intampla cu restantele de la utilitatile apartamentului?
Lamurire act adjudecare
Lucc
Am cumparat un apartament la licitatie.
Urmeaza sa mi se emita actul de adjudecare
Actul de adjudecare este titlu de proprietate si ca poate fi inscris in ... (vezi toată discuția)