avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Afișe publicitare ilegal?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Afișe publicitare ilegal?

Bună seara!
Cunosc o persoana care postează in oraș afișe publicitare, reclama (foi A4) ilegal. Prin ilegal mă refer că nu are nicio aprobare de la primărie. Le lipește de capul lui.
Cum îl pot "turna"? Vreau sa se ia măsuri pentru el .
Ce poate pati și unde pot merge?
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 15:06, 10 Noiembrie 2018
Inteleg ca vechile reflexe sunt dificil de abandonat dar nu aveti nici o posibilitate de a actiona impotriva unei persoane care face reclama legala.
Primaria nu are nici un drept de a interzice difuzarea de flyers.
Faptul ca dvs considerati acest tip de reclama ca "ilegal" tine de lipsa dvs de notiuni legale.
Numai lipirea de afise (deci nu simple foi A4) este reglementata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afise in scara blocului DumiAnd DumiAnd Buna! As dori sa stiu daca este ilegal sa lipesti afise in scara blocului si ce pot pati (din punct de vedere legal) cei care fac aceasta. Multumesc! (vezi toată discuția)
Reclama tigara electronica afis publicitar pliante Liviu727 Liviu727 Buna ziua, Sunt un tanar antreprenor care se ocupa cu comercializarea diversor bunuri prin intermediul internetului. Recent, am importat un numar de ... (vezi toată discuția)
Ce putem face impotriva lipirii pe scara a reclamelor nedorite? petrimanu petrimanu Stimati Domni/Doamne, In ultima perioada suntem tot mai mult \"bombardati\' cu oferte si recame ale diverselor firme si supermarketuri. O parte din ele sunt ... (vezi toată discuția)