avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil iesit din țară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil iesit din țară

Ce se poate face in cazul in care un copil este dus in alta tara decât cea prevăzută în procură!unde să facem reclamație!copilul se află în Uk și procură era făcută strict pentru Finlanda
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:33, 10 Noiembrie 2018
Ce finalitate urmăriți?
Vă puteți prevala de procedura civilă judiciara reglementata printr-o Conventie semnata la Haga, in anul 1980, la care Romania a aderat, si care are drept obiectiv intoarcerea unui copil in tara sa de resedinta obisnuita (răpire internațională).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzată de răpire dacă plec împreună cu copilul din uk spre românia? Și eu, și tatăl suntem cetățeni români CristinaroZ CristinaroZ Pot fi acuzată de răpire daca plec împreună cu copilul meu din UK spre tara noastra de origine: România? Avem resedinta in Anglia, dar suntem ambii ... (vezi toată discuția)
Rapire internationala minori monasipura monasipura Va rog sa ma ajutati: am inregistrat actiune pentru incredintarea minorului, impotriva fostului sot (tatal acestuia), cetatean german si cu domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Copil din concubinaj dus din uk în românia și reținut acolo de tata Liubovi Cadis Liubovi Cadis Buna ziua. Am așa o situație, am fost un concubinaj timp de 4 ani. In acest timp am născut o fetita care acum are 3 ani. De mai mult de un an neam stabilit ... (vezi toată discuția)