Fetița mea este lovită, înjurată și amenințată de fiecare data când iese la joacă de către un băiat de vârsta ei. Împotriva cui fac plângerea, a minorului sau a mamei lui, care este divorțată?
Fetita mea este lovita, injurata si amenintata de fiecare data cand iese afara la joaca de catre un baiat de varsta ei, 8 ani.
Mai nou si cand se intoarce de la scoala este asteptata sau urmarita si lovita.
Doresc sa fac o plangere la politie si la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.
intrebarea mea este impotriva cui fac plangerea, a minorului care are doar 8 ani sau a mamei lui( este divortata)?
Nu rezolvați nimic cu plangerea penala, la 8 ani nu răspunde penal.
Trebuie sa va adresați instantei civile cu o acțiune în raspundere civila delictuala impotriva părinților, temeiul art. 1372 cod civil.
Doamna nici nu vrea sa asculte. Chiar a amenintat-o pe profesoara de engleza ca o da cu capul de rafturi daca mai spune ca nu poate sa isi tina ora din cauza baiatului ei.
Am fost la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sa fac o plangere si dupa ce am trecut dintr-un birou in altul, povestind cel putin la 4 persoane problema mea, nu stiau unde sa ma incadreze. La final mi-au dat un biletel sa fac o plangere la Politie, sa contactrez Inspectoratul Scolar Judetean sa fac acolo o plangere si Centru Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala, unde sa iau contact cu un psiholog pentru trauma fetitei mele. Nici macar nu mi-au inregistrat plangerea. In tot acest timp cat eu eram plimbata dintr-un birou in altul, fetita mea se intorcea singura de la scoala si era asteptata de baiat sa o bata.