Copilul meu - o fetita de 13 ani - este agresata fizic de catre un baiat rrom cand se afla la joaca. De asemeni primeste apeluri telefonice de la acesta (a facut rost de numar ei de telefon) in care este ameninatata prin utilizarea urmatoarei amenintari:"am sa te bat penntru ca asa vreau eu si pentru ca pot".
Ce masuri legale se pot lua in acest caz?
Fetita mea, in varsta de 17 ani, a fost agresata fizic de nenumarate ori, la scoala,in timpul pauzelor dintre ore. Agresiuni atat de brutale incat i'au lasat vanatai serioase pe maini si pe spate.
Am stat de vorba cu diriginta,care mi'a zis ca sunt copii si se joaca.Asa a trecut anul, si iar s'a repetat, de data asta mult prea serios, pana am ajuns sa fac reclamatia la politie. Am fost chemati la politie si eu ca mama, si colegul in cauza cu mama sa. Nu stiu ce masuri s'au luat , cert este ca violentele nu s'au mai repetat si sper din tot sufletul sa ramana la stadiul asta.
Faceti acelasi lucru, reclamati la politie,insa aveti grija cu familia copilului,daca spuneti ca provine dintr'o fam de rromi. Nu puteti sti cat de violent este tatal, daca fiul face asa ceva.
Cel mai bine este sa vb cu politistul sa le dea un advertisment, nu amenda