avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Căutare firmă de construcții pentru dovadă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Căutare firmă de construcții pentru dovadă construire casă

Buna,ma numesc Angela si a-si dori sa va intreb ceva:Am construit o casa in anul 2008 cu o firma de constructii ,astazi sunt in proces ptr impartirea casei dar nu pot dovedi ca casa a fost construita cu aceasta firma ptr ca patronul este decedat si nu stiu unde a-si putea sa gasesc orsice document ptr a demonstra adevarul .Multumesc
Cel mai recent răspuns: Anji:Anji , utilizator 13:08, 11 Noiembrie 2018
Buna ziua,
Daca stiti numele firmei intrebati la Registrul comertului adresa ei si acolo veti gasi si arhiva.
Am gasit numele firmei dar cum pot dovedi ca ei su construit -ce documente si unde pot cauta dovezi?eu am platile facute catre aceasta persoana dar nu pe numele firmei ,pentru ca banii se livram din contul meu personal in contul sau .Pot avea un numar de telefon ptr a explica situatia si a vedea cum ar trebui sa procedezi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! - imputatie dupa demisie aleksab aleksab Buna ziua! Prietenul meu se confrunta cu o situatie la munca. Si-a dat demisia de la o firma de curierat, i-a incheiat contractul de munca, iar acum patronul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate afla numele a 2 fosti angajatori care nu mai sunt misu183 misu183 Buna ziua, O ruda de-a mea a pierdut cartea de munca pe care a ridicat-o de la ITM acum 5 ani. In perioada 1985-1997 a avut 2 locuri de munca. Tot pe acest ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensionare zakazaka zakazaka Dosar de pensionare Buna ziua .Anul acesta am dreptul de a iesii la pensie ,avand 59 de ani pentru ca am lucrat in Laminorul Braila din 1982 pana in 2013 cand ... (vezi toată discuția)