avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înșelăciune auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înșelăciune auto

Am cumpărat o mașină de la o persoana care sa dat drept propietar mașini, mi-a dat toate actele mașini raminind ca a doua zi să îmi trimită fiscal, ok toate bune și frumoase dar omul a dispărut, am făcut plingere pt înșelăciune, dar intrunu final nu e nimeni de vina pt ca cei de la politie au anchetat pe propietar real al mașini care săracul nu avea nici o vina,întrebarea mea este dacă pot înmatriculare masina avid în vedere ca am toate actele și mai fac dovada și cu actele plungeri de la politie privind înșelăciunea? ?
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 12:11, 11 Noiembrie 2018
Postarea dvs da loc la prea multe interpretari posibile!
Precizati va rog cazul de speta:
1) Proprietarul declarase furtul masinii?
2) Putem presupune ca ati platit pretul cerut?
3) Ati semnat si completat actul de instrainare/dobandire cu datele vanzatorului si cumparatorului (deci ati avut in mana actul de identitate al vanzatorului?)?

Nu puteti inregistra masina pe numele dvs datorita faptului ca nu aveti certificatul fiscal al vanzatorului.
Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2018
Demos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor-acte auto mihtzy mihtzy Salutare!Am nevoie de ceva sfaturi,am facut o mare prostie si anume:hotarat sa achizitionez o masina,toate bune si frumoase iau pe cineva cu mine sa nu ma duc ... (vezi toată discuția)
Amenda lipsă rovignetă la 8 zile după vânzarea mașinii conform procedurii legale: de ce trebuie s-o plătesc eu, cum susțin cei de la primărie? Ady. Ady. Buna seara,pe data de 26 .10.2018 am vândut o masina,noul proprietar nu a plătit rovinieta si pe data de 04.11.2018 a fost depistat fără rovinieta ... (vezi toată discuția)
Masina netranscrisa ARICIU2009 ARICIU2009 [b]buna ziua[/b].vreau sa cumpar o masina si nu este transcrisa pe numele propietarului.acesta are fisa de inmatriculare cu radiere si inmatriculare si ... (vezi toată discuția)