avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se procedeaza in cazul in care vreau sa aflu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se procedeaza in cazul in care vreau sa aflu stadiul in care se afla un doasar penal rezultat in urma unu accident?

Acum 2 luni am accidentat usor pe trecere de pietoni o persoana majora. A fost dusa la spital pt ingrijiri si dupa aproximativ 4 ore a fost externata. Nu doreste sa faca plangere penala impotriva mea. Cum pot sa aflu in ce stadiu se afla dosarul meu? Cu cine pot sa vorbesc. cum se procedeaza?
Aveti dreptul sa solicitati oficial procurorului responsabil de caz sa va comunice stadiul cercetarilor,eventual solutia dispusa
Probabil se va dispune clasare dupa 3 luni de zile.
Puteti sa mergeti direct la politistul care cercetează sa va interesati.
Si unde il gasesc pe politistul care cerceteaza cazul? Mentionez ca sunt din Bucuresti
Unde s-a intamplat accidentul?
Sector 1

Alte discuții în legătură

Accident auto cu vatamare de persoane pe trotuar Juld5 Juld5 Va salut, Ieri am fost implicat intr-un accident oarecum usor pe trotuar, in calitate de sofer. Am inceput sa dau usor cu spatele, dar nu m-am asigurat, si ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima neanuntat la politie Bamburic01 Bamburic01 Buna ziua, Acum 1 luna si o sapt ,am acrosat un pieton pe trecerea de pieton ,din inconstienta si speriat fiind de un grup de pers aflate in apropriere de ... (vezi toată discuția)
La parchet ContSters298268 ContSters298268 Buna seara, am avut permisul retinut pentru 85. alin 1 ( Nr. rossi expirate ) , cazul la udriste sa inchis de pe 30.04.14 , am fost azi dimineata iar la ... (vezi toată discuția)