avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La parchet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La parchet

Buna seara, am avut permisul retinut pentru 85. alin 1 ( Nr. rossi expirate ) , cazul la udriste sa inchis de pe 30.04.14 , am fost azi dimineata iar la udriste doamna de la ghiseu mi-a spus sa ma duc la parchet sa cer rezolutia cazului ca au trecut 4 luni si trebuia sa imi vina pana acuma acasa o rezolutie, acum intrebarea mea este daca la parchet se poate intreba daca dosarul este terminat are o rezolutie sau inca este in lucru, ca fara sa fac cerere de stadiu,sa ma cer in audienta, (asta ce am invatat tot aici pe forum ca pot sa fac pentru grabirea cazului ), daca exista un ghiseu cu informatii ceva ca nu am fost niciodata acolo, am doar 20 de ani si nu am mai trecut prin asa ceva si ajung tocmai marti din cauza programului foarte "greu" care il au de doar 2 zile pe saptamana. Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 29 August 2014
ContSters298268, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:13, 29 August 2014

Pentru solutionare,fie personal depuneti la parchet prin procurorul de serviciu,fie solicitati oficial prim procurorului parchetului responsabil sa va comunice stadiul cercetarilor eventual solutia dispusa n cauza
Cu raspunsul parchetului va prezentati la ghiseu la udriste
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar dosar ContSters298268 ContSters298268 Cum pot afla un numarul de dosar , am patit-o cu alin 85 alin 1, numere expirate, si de aproape 5 luni de zile nu am primit nici-o citatie, si nici nu am dorit ... (vezi toată discuția)
Ancheta prelungita stefan_000 stefan_000 am un dosar, la udriste, pentru alcoolemie 1.05 in sange, cercetarea se afla in desfasurare de peste un an si 5 luni. Cum pot face sa urgentez finalizarea ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie g3o g3o Buna seara.Am adaugat o intrebare pe acest forum acum ceva timp in legatura cu o problema a unui prieten. CITEZ: Buna.Un prieten a fost prins beat la ... (vezi toată discuția)