avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numar dosar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numar dosar

Cum pot afla un numarul de dosar , am patit-o cu alin 85 alin 1, numere expirate, si de aproape 5 luni de zile nu am primit nici-o citatie, si nici nu am dorit dovada .. care trebuia numarul la dosar, dar acum m-am hotarat sa fac o cerere la parchet si imi trebuie numarul la dosar.. de unde pot face rost de acest numar, si daca este normal ca in 5 luni de asptetare sa nu primesc nimic.
Cel mai recent răspuns: ContSters298268 , utilizator 05:14, 29 Iunie 2014
Numarul dosarului il puteti afla de la sectia de politie ( nr. unic de dosar- al parchetului, arata asa: numarul /P/anul).
Tot de la ei aflati daca dosarul a fost inaintat cu propunere legala la parchet si data inaintarii.
Dupa aceea puteti formula o cerere de comunicare stadiu dosar, pentru ca banuiesc ca o astfel de cerere doriti sa formulati.

Ultima modificare: Miercuri, 16 Aprilie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Buna seara, acum 30 de zile pe data de 26.04. a fost inchis dosarul meu si a fost inaitat la parchet, eu am tot astept pe data de 26.05. am ajuns eu la udriste si atunci am intrebat la informatii si mi-a spus ca defapt dosarul este inchis de pe data de 26.04 adica de 1 luna de zile, si mi-a spus sa mai astept inca 30 de zile pana imi va comunica prin o citatie procurorul, acum au trecut acele 30 de zile, defapt 60 de cand a inchis udriste cazul, exista vro posibilitate la parchet sa ma interesez in ce stagiu este dosarul ?, este vorba de un dosar pe art. 85 alin.1 specficiat si mai sus, Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
ContSters298268, utilizator
Din moment ce dosarul a fost inaintat la parchet, aveti posibilitatea sa formulati cerere pentru comunicare stadiu dosar ( nu stagiu ).
Da va multumesc, cu gandu la stagiu.. sa spui in ce stagiu esti :)) , sa fac cerere am mai primit sfaturi, acum va intreb daca mai are rost au trecut 60 de zile mai bine mai astept inca 10 20 de zile ? sau de obicei daca nu te interesezi nu prea le pasa ? ar grabi cu ceva cererea nu cred ..
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2014
ContSters298268, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La parchet ContSters298268 ContSters298268 Buna seara, am avut permisul retinut pentru 85. alin 1 ( Nr. rossi expirate ) , cazul la udriste sa inchis de pe 30.04.14 , am fost azi dimineata iar la ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat de catre un echipaj de politie si nu de rutiera b3791m b3791m Salut. In data de 9.10.2015 am fost prins de catre un echipaj de politie \"circuland\" (ca defapt stationam in fata unui magazin) cu numere provizorii ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni pustiull pustiull acum 2 luni am facut un mic accident pe soseaua chitilei la o trecere de pietoni o fata mi-a sarit in fata masinii am chemat politia salvarea ... nu a patit ... (vezi toată discuția)