avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot sesiza Isc daca am deschis proces pentru anularea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot sesiza Isc daca am deschis proces pentru anularea autorizatiei de construire?

In vara, vecinii mei au construit un gard cu incalcarea legii, am sesizat acest lucru primarii din localitate, dar primarul nu a vrut sa se implice, el a dat autorizatia si restul tine de beneficiar spune el. Am sesizat apoi Isc judetean, acesta a zis ca totul este ok, spunand ca eu spun nedevaruri. Vazand ce se intampla in plan administrativ am deschis proces pt anularea autorizatiei, nu am primit inca termen. Intre timp am continuat sa fac sesizare catre Isc Bucuesti iar raspunsul acestor este ca atata vreme cat este procesul, ei nu se implica. Este corecta justificarea? As putea sa mai insist in alta parte? Multumiri.

Alte discuții în legătură

Gard despartitor ion04 ion04 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru a pune in aplicare o constatare a Inspectoratului de Stat in Constructii care, in urma aesizarii ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire proprietate jenicaprod jenicaprod Buna ziua. Exista vreun regim de inaltime al unui gard care desparte 2 proprietati? Vecinul meu a construit in partea de sud, chiar pe mejdina, un gard care ... (vezi toată discuția)
O autorizatie de imprejmuire poate fi revocata de primaria care a emis-o? 25Maria23 25Maria23 O autorizatie de imprejmuire (eliberata pe 1.11.2016) poate fi revocata de Primaria care a emis-o? Daca se constata ca autorizatia a fost data pe niste acte ... (vezi toată discuția)