avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... La ce este apelul?doar pt despagubiri sau si pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

La ce este apelul?doar pt despagubiri sau si pentru sentinta penala a inculpatului?

Apel impotriva sentinte penala nr.....pronuntata de judecatoria roman cauza sus mentionata sentinta pe care o consider nelegala si netemeinica atat in ceea ce priveste cuantumul despagubirilor acordate subsemnatei
Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2018
Ancutzyk, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ancutzyk , utilizator 20:06, 11 Noiembrie 2018
Cititi motivarea apelului si o sa intelegeti.
Nu inteleg.va rog sa imi spuneti daca e doar pentru despagubire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire penal lazar 11 lazar 11 Buna seara o întrebare doresc sa știu pt un var aflat in Germania a fost condamnat pt 215 alin 1.3 4cu suspendare sub supraveghere 2,6ani dar el nu a comis ... (vezi toată discuția)
Sentinta- termen redactare paropary33 paropary33 Buna ziua, As dori sa stiu cam in cate zile de la sentinta pleaca documentul cu hotararea din judecatorie catre cei implicati? In legatura cu sentinta de ... (vezi toată discuția)
Model cerere apel dupa ncpc ce v-a fi depusa inainte de primirea hotararii complete si motivate a instantei de fond catalina.p catalina.p Doresc un model de declarare apel pt o cauza civila dupa NCPC ( nu cred ca ar fi mare diferenta ), inainte ca sa primesc /sa mi se comunice la domiciliu ... (vezi toată discuția)