avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se scrie o cerere de transfer?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se scrie o cerere de transfer?

Cum se scrie o cerere de transfer,a unui asistent medical,de pe o sectie pe alta sectie,prin acordul ambilor sefi de sectie??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:10, 12 Noiembrie 2018
Buna seara,
Domnule director, subsemnatul ...., cu domiciliul in .... CNP..., asistent in cadrul sectiei ... din spitalul ... va solicit admiterea transferului la sectia ... din cadrul aceluiasi spital.
mentionez ca am acordul verbal al ambilor sefi de sectie si ma oblig sa solicit acest acord si in scris.
semnatura...
data ....
Cu pixul si o coala de hartie A4

Domnule Director sau Manager (ce-o fi el),

Subsemnatul, P.Ciprian, angajat al spitalului .... din loc. ........... in functia de asistent medical in cadrul sectiei 1, va rog sa aveti amabilitatea sa imi aprobati transferul in cadrul sectiei 2 incepand cu data de zz/ll/aaaa.

Cu stima, Data zz/ll/aaaa
P. Ciprian

Aviz sef sectie 1
De acord
dr. N1P1 data zz/ll/aaaa

Aviz sef sectie 2
De acord
dr. N2P2 data zz/ll/aaaa

Domnului Director al Spitalului ..........

Ultima modificare: Duminică, 11 Noiembrie 2018
cyan, moderator
Si baza legala a transferului care ar fi ?
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie dydy4u dydy4u as vrea sa imi dau demisia de la locul de munca dar fara preaviz, puteti sa ma ajutati cu un formular (vezi toată discuția)
Demisie cu acordul ambelor parti robert88 robert88 Buna ziua. Am nevoie de un model de demisie cu acordul ameblor parti. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Transfer de pe o secție în alta a spitalului Nico chetan Nico chetan Bună ziua, Doresc sa ma transfer de la actualul loc de munca - asistent medical pe o alta secție în cadrul aceluiași spital. Am primit acceptul la viitorul ... (vezi toată discuția)