avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Examen executor judecătoresc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Examen executor judecătoresc

Buna seara,

Doresc sa ma inscriu la examenul(cand se va publica) pentru profesia de executor judecatoresc stagiar.
Este necesar sa lucrez intr-un birou executor judecătoresc?
Stiu ca daca promovez examenul atunci este necesar 2 ani de practica intr-un cabinet si apoi definitivare.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 13 Noiembrie 2018
Admiterea in profesia de executor judecatoresc
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi poate explica cineva o procedura bm2 bm2 Buna , Mi-ar placea sa devin notar am vazut ca sunt 2 modalitati 1 fie lucrez 6 ani intro functie juridica si pe urma dau fie devin notar stagiar.Eu acuma ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, As dori sa devin executor judecatoresc. Ce studii sau cursuri trebuie sa urmez? Am varsta de 38 de ani si sunt absolvent al unei ... (vezi toată discuția)
Admitere in profesia de executor (stagiar/definitiv) ContSters22096 ContSters22096 imi poate spune cineva daca dupa 3 ani de vechime in profesie juridica si promovarea examenului de admitere in profesia de exec judecatoresc voi avea calitatea ... (vezi toată discuția)