avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fuga de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fuga de acasa

Bună seara, am 15 ani.. În 4 luni fac 16 și as vrea sa ma mut la iubitul meu în vârstă de 17 ani, din cauza părinților mei desigur. Ce se poate întâmpla?
Cel mai recent răspuns: Ana. Marcu , utilizator 23:22, 11 Noiembrie 2018
Buna seara,
Legal, NIMIC dar ma intreb:
1. Din ce traiti?
2. Cat dureaza aceasta iubire? 2 - 3 luni si apoi?
3. Daca DOAMNE FERESTE ramai gravida, ce faci?
4. Ce faci cu scoala?
5. Care e statului tau alaturi de el? Cum iti vei spune? Iubita sau cum? Sotie ... in niciun caz, asta sa fie clar.
Daca e dupa mine, eu zic sa te gandesti BINE DE TOT. Nu tot ce zboara se mananca.
Ai lui sunt de acord cu asta deci exista un venit plus ca și el lucrează în paralel cu liceul, aceasta iubire rezista deja de un an deci presupun ca va mai dura, metodele de contracepție sunt tocmai ca asta sa nu se întâmple, studiile am de gând sa le continui.

Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns ... Alexandra832781 Alexandra832781 As avea o întrebare și pana acum nimeni nu a avut un răspuns concret de oferit . Eu având aproape 17 ani fără câteva luni și as vrea sa ma mut cu ... (vezi toată discuția)
16 ani... ajutati-ma urgent RoxanAge RoxanAge Am 15 ani si 8luni si prietenul meu e mai mare decat mine,ne iubim foarte mult dar parintii mei nu sunt de acord cu el m.au dus si la politie ...ce pot face sa ... (vezi toată discuția)