avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... de cateva luni. procurorul refuza a-mi comunica si a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

de cateva luni. procurorul refuza a-mi comunica si a lua masuri

am niste depuse la piccj in materie penala. Sunt depuse de cateva luni. procurorul refuza a-mi comunica si a lua masuri. am trimis la csm, astept raspuns. am trimis si catre procurorul sef de sectie, impotriva procuroului de caz. Care este procedura? cui trebuie sa ma adresez mai departe? procurorului ierarhic sau instantei de judecata? repet, refuza sa faca cercetari si refuza a comunica,
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: adriana17 , utilizator 10:08, 12 Noiembrie 2018
am niste depuse la piccj in materie penala.

Ce ar trebui sa intelegem?
Se subantelege, niște plângeri depuse....

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

am niste depuse la piccj in materie penala.

Ce ar trebui sa intelegem?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema de competenta materiala eusaisapte eusaisapte 1. Am prins in flagrant procurorul general al curtii de apel mintind ca plangerea penala prelabila nu contine descrierea faptelor si indicarea probelor. Acel ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a u.p - lipsa de respect a prim procurorului bagobond bagobond Am o problema, cu un prim procuror (care in speta, nici nu prea da pe la serviciu !!! ). Am formulat in urma cu cateva luni o cerere de urgentare a U.P. ... (vezi toată discuția)
Raspuns plangere impotriva rezolutei justlegal justlegal Am facut plangere impotriva unei rezolutii. As vrea sa stiu ce trebuie sa fac daca nu am primit nici un raspuns timp de 30 de zile. Stiu ca termenul este ... (vezi toată discuția)