avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani de la recuperatori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani de la recuperatori

Am platit din greșală in contul unei firme de recuperare creante doua facturi de utilități si firma de recuperare nu vor sa restituie banii decât după 30 zile dupa ce se analizează cererea.Ce pot sa fac deoarece suntem deja pasibili de deconectare.

Alte discuții în legătură

Angajatorul cere inapoi o parte din salariul platit steve steve Buna seara. Poate va fi un pic lunga povestea dar numai ca sa intelegeti ce sa intamplat. Anul trecut in iunie ne-am angajat la o firma cu inca 5 prieteni ... (vezi toată discuția)
Ajutor bebetg bebetg Buna ziua. Va cer ajutorul la o problema cu care ma confrunt zilele acestea. In ianuarie 2009 am deschis o firma cu sediul in Tg Jiu. Catre sfarsitul lui ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am avut făcut contract de comodat cu o firma pe ... Mari Ana 1 Mari Ana 1 Bună seara, Am avut făcut contract de comodat cu o firma pe o clădire din proprietatea mea...firma respectiva a încheiat contract la E on pentru energie ... (vezi toată discuția)