Bună seara,
Am avut făcut contract de comodat cu o firma pe o clădire din proprietatea mea...firma respectiva a încheiat contract la E on pentru energie electrica...aceasta firma a fost radiata de la Registrul Comerțului....cu aceasta radiere am fost la E on și am schimbat contractul pe numele meu...problema este ca firma are de achitat o factura de 800 lei...cel de la firma nu mai răspunde la telefon...i
Întrebarea mea este :
Pot sa fiu deconectata dacă nu plătesc factura cei de la fosta firma?ce se poate întâmpla?
Mulțumesc
Buna seara, daca datoria este a firmei, inteleg ca societatea a avut contract cu societatea de furnizare a energiei electrice si in baza acelui contract s-a nascut creanta de 800 lei, atunci nu va poate urmari pe dvs. E on, In schimb, daca factura neachitata era pe numele dvs. si conform contractului de comodat, era in sarcina dvs. obligatia de a suporta cheltuielile cu utilitatile, atunci, dvs. sunt cea care trebuie sa platiti.
La schimbarea contractului pe numele dumneavoastra se subantelege ca ati fost de acord sa preluati si datoriile care apar la acea data pe numele celuilalt beneficiar, adica a firmei.