avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Procedura litigiu girant ,titular contract
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Procedura litigiu girant ,titular contract

In cazul in care un titular de contract nu a platit a fost executat silit girantul,acesta poate sa il dea in judecata pt recuperarea creantelor?
da, girantul care a platit se substituie in drepturi creditorului
am vrut sa spun ca girantul care plateste in locul titularului poate sa il dea pe acesta in judecata?
Da, girantul poate să încerce să își reupereze banii plătiți pentru titularul creditului, fie printr-o acțiune civilă fie pe cale amiabilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular credit care nu a platit banca niciodata timp de 12 luni si girant obligat sa plateasca suma pentru acest titular danielarusu danielarusu Buna ziua! Vă supun atenţiei un caz al colegelor mele: Situaţia este următoarea : În urma cu un an una dintre colege a rugat+o pe alta sa o gireze ... (vezi toată discuția)
Caz executare silita - valoare imobil CosminOM CosminOM Buna ziua, Am o intrebare legata de situatie in care ma aflu in prezent. Am avut un credit ipotecar, nu am putut sa il mai platesc (a venit criza, mi-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita Lorena_Teo Lorena_Teo Buna ziua. Am o intrebare. Cumnatul meu a cumparat acum 2 ani un laptop de la o firma si i-au stat ca giranti sotul meu si soacra mea. Insa cumnatul meu nici ... (vezi toată discuția)