avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Service case de marcat fiscale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Service case de marcat fiscale

Buna ziua.
Detin un grup de firme in care sunt asociat ( in diferite procente in fiecare, in una 50 %, in alta 20 % , etc), Pe una dintr-e firme doresc sa o autorizez in vederea efectuarii de service pentru casele de marcat fiscale. Intrebarea este: exista conflict de interese daca fac service-ul pentru casele de marcat ale celorlalte firme din grup, in care sunt asociat?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Informare despre membrii unei asociatii Morisca Morisca Membrii fondatori ai unei asociatii pot fi membri fondatori la o a doua asociatie? Pot face parte din ambele Consilii Directoare? (vezi toată discuția)
Exista vreo legatura intre produsele de pe nir si cele trecute in casa de marcat ? distribution distribution Buna ziua, As dori sa aflu raspunsul la cateva intrebare, inainte de a discuta cu contabilul (doresc sa am habar sa stiu ce intrebari formulez ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pentru pfa ContSters57637 ContSters57637 STITI CUMVA DACA O PERSOANA FIZICA AUTORIZATA TREBUIE SA AIBA CASA DE MARCAT ? DACA DA MI-AR FI DE FOLOS SI UN TEMEI LEGAL. VA MULTUMESC MULT DE TOT. (vezi toată discuția)