avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescripție creanțe bugetare
Discuție deschisă în Executare silită

Prescripție creanțe bugetare

Bună seara! Vă rog să mă ajutați cu o informație: în cazul în care o societate vrea să recupereze de la o primărie creanțe care depăşesc termenul de trei ani (reprezentând penalități pentru întârziere, datorate pentru neplata la timp a facturilor emise de respectiva societate), se pot emite facturile retroactiv?
În cazul creanțelor bugetare termenul de prescripție este tot de trei ani?
Vă rog să îmi indicați temeiul legal.
Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Societatea să recupereze de la primărie creanțe care depăşesc termenul de trei ani T.Alina T.Alina Bună seara! Vă rog să mă ajutați cu o informație: în cazul în care o societate vrea să recupereze de la o primărie creanțe care depăşesc termenul ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie creanțe bugetare T.Alina T.Alina Bună seara! Vă rog să mă ajutați cu o informație: în cazul în care o societate vrea să recupereze de la o primărie creanțe care depăşesc termenul ... (vezi toată discuția)
3 sau 5 ani? T.Alina T.Alina Bună seara! Vă rog să mă ajutați cu o informație: în cazul în care o societate vrea să recupereze de la o primărie creanțe care depăşesc termenul ... (vezi toată discuția)